Recension Gangster Squad (2013)

Produktionsår: 2013

Genre: Action

Regissör: Ruben Fleischer
Huvudpersoner: Sean Penn, Ryan Gosling and Emma Stone

Filmen utspelas sig i Los Angeles, 1949. Den hänsynslösa, Brooklyn-födda maffia kungen Mickey Cohen (Sean Penn) kontrollera denna staden där han har kontroll över allt som kommer in till staden, har även kontroll över polisen och politikerna. För att förstöra för Mickey Cogen så sätts det in en hemlig styrka som leds av John O’Mara och Jerry Wooters som kommer ta alla metoder för att befria staden ifrån en av de farligaste maffia killarna. Regissören Ruben Fleischer som har gjort denna filmen har även gjord den grymma filmen Zombieland.

Skådespelarna i filmen passar perfekt till sina roller och jag tyckte verkligen att Sean Penn som Mickey Cohen var lysande, han spelar den hårda gangstern med finess, klass och han gör rollen med stor trovärdighet. Det  var ett rent nöje att se kostym och bilar från 1940-talet. Storyn är  mycket bra berättad och det är en fröjd att se kemin mellan Ryan Gosling och Emma Stone.

Gangster Squad var en film som jag hade höga förväntningar på och den levererade det jag förväntade mig att den skulle göra

Betyg 4 av 5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: