Recension The Bourne Legacy

Produktionsår: 2012

Genre: Thriller

Regissör: Tony Gilroy

Huvudpersoner: Jeremy Renner, Rachel Weisz och Edward Norton

Jag har alltid gillat Bourne-filmerna. Dom är smarta och mycket välskrivna action filmer med en utmärkt Matt Damon som spelar agent. Med en ny reggisör vid namn Tony Gilror har också skrivit manus till alla Bourne-filmerna.

Jeremy Renner tar inte över rollen som Jason Bourne istället tar spelar han en ny agent vars superkrafter bygger på att han ta en gul och blå tablett dagligen. I början av filmen ser vi en man som missar under vattnet och ekon av den förra filmen gör sig påmind men det är inte Matt Damon vi får se utan det är Aaron Cross som vi får se.

I en annan del av USA sitter Edward Norton och ett par andra, De pratar om att de måste avsluta alla hemliga projekt för att sanningen är på väg ut. Aaron Cross lyckas att lokalisera Dr. Marta Shearing som jobbar på ett labb där medecinerna tillverkas.

Filmen har mycket Bournekänsla och mycket action. Det är alltid något som händer i filmen allt ifrån biljakt och jakter till fots. Det finns en mycket grym scen där Aaron Cross brottas med vargar.

The Bourne Legacy historian är mycket bra, intressant, det öppnar upp för nya konspirationer och det lär komma en uppföjare till denna film. Saknade av Matt Damon märks inte för Jeremy Renner gör ett mycket bra skådespelare jobb. Jag lämnade biosalongen mycket nöjd och ser verkligen fram emot uppföljaren till denna film.

Betyg 7.6 av 10.0

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: