Recension Columbus Circle

 

Produktionsår: 2012

Genre: Thriller

Regissör: George Gallo

Huvudpersoner: Selma Blair, Amy Smart och Jason Lee

I denna film får vi möta Abigail Clayton som lever sitt liv ensamt, har inte lämnat sin lägenhet på flera år och hela historien utspelas i det lyxiga hyrehuset. Hon är dotter till en mycket rik affärsman som inte var den trevligaste personen i hennes liv. När hon hade fyllt 18 år och fått sitt arv då rymde hon ifrån sin familj. Abigail har bara haft kontakt med två personer under dessa år och det har varit vaktmästaren och Dr. Raymond Fontaine som hon litar väldigt mycket på.

Det är nu hennes granne plöstligt dör och polisen anländer till huset. Polisen Frank Giardello har ansvar att utreda vad som har hänt och han knackar på Abigails dörr men ingen öppnar förens han säger om du inte öppnar så kommer jag hämta en husrannsakan. Sedan försökte hon hyra den döde grannes lägenhet men lyckas inte att uppfylla de så tills slut fick hon två nya grannar som är ett par och då började det hända massa saker.

Detta är en väldigt bra historia med det mesta. Det var mycket bra skådespelare som driver manus framåt med mycket energi och de håller upp intresset under hela filmen.  Jag rekommendera verkligen denna film för er som gillar deckare/thrillers.

Betyg 6.0 av 10.0

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: